KSN. Wereldwijde/privaat KSN-overgang

Een Kaspersky Security Network-oplossing selecteren om de reputatie van bestanden of websites te bepalen. Kaspersky Endpoint Security ondersteunt de volgende infrastructurele KSN-oplossingen:

Syntaxis van opdracht

KSN /global | /private <file name>

Privaat KSN-configuratiebestand

<bestandsnaam>

Naam van het configuratiebestand met de instellingen van de KSN-proxyserver. Dit bestand heeft de extensie PKCS7 of PEM.

Voorbeeld:

avp.com KSN /global

avp.com KSN /private C:\ksn_config.pkcs7

Raadpleeg ook:

Het gebruik van Kaspersky Security Network inschakelen en uitschakelen

Beperkingen van Privaat KSN

Cloudmodus voor beschermingsonderdelen inschakelen en uitschakelen

De reputatie van een bestand in Kaspersky Security Network controleren